L'antropòleg Manuel Medarde

L’antropòleg Manuel Medarde

Manuel Medarde, arqueòleg i doctorat en prehistòria i historia antiga a la Universitat de Barcelona. Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya.

La seva trajectòria professional es desenvolupà com enginyer a Ing. C. Olivetti & Co., SpA i arqueòleg en el Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona. Autor de nombroses publicacions sobre Antoni Gaudí, ha participat en la restauració d’obres importants de Gaudí com el Palau Güell i la Cripta de la Colònia Güell. Actualment dirigeix el Grup d’Investigació de la Torre Bellesguard de Gaudí.

 

Com a membre fundador del The Gaudí Research Institute ha comissionat nombroses exposicions sobre Antoni Gaudí: “Gaudí, l’home i la seva obra – Any Gaudí”, “Gaudí, Parla”, “Gaudí, el triomf de l’arquitectura moderna – Centenari de l’Església de la Colònia Güell”, “L’Església de la Colònia Güell – El primer temple de Gaudí, la recuperació d’una obra mestre”, “Gaudí’s Studio”, “GaudíLab”, “Gaudí Únic”.

 

Manuel Medarde en la Cripta Güell

Manuel Medarde en la Cripta Güell

És secretari de la Comissió Internacional de la Colònia Güell, conservador de la Cripta de la Colònia Güell, professor del Centre Internacional d’Estudis del Patrimoni Construït de l’Escola d’Enginyers de Camins de la UPC, professor dels cursos monogràfics del Museu Egipci de Barcelona i organitzador del Gaudí World Congress.

 

Manuel Medarde

Manuel Medarde en el 2nd Gaudí World Congress

 

Per la seva experiència i com responsable de l’arxiu Gaudí, ens plau comptar amb la seva participació en el 1r Fòrum BGB per a resoldre’ns com expert gaudinià els dubtes i consultes referents a l’obra de Gaudí.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.