Josep Altayó (Mataró, 1962) és Diplomat en Turisme per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Universitat de Girona), s’especialitzà en direcció hotelera i fou director d’hotel a la cadena Guitart Hotels. Des de 1997, és director General de L’Agrícola Regional, S.A. (empresa que gestiona el complex de Montserrat) i Director General de la Central de Reserves de Montserrat, S.A.U.

 

Josep Altayó

Josep Altayó

Quan va arribar a l’ARSA es feia la gestió bàsicament de la part hostalera i restauració. Actualment l’empresa gestiona tot el recinte del santuari, i té tres línies bàsiques d’activitat: hostalera – restauració, serveis para – municipals (vigilància, punts d’informació, neteja…) i cultural, fan la gestió més comercial de venta d’entrades, la botiga… perquè la gestió pròpiament dita del museu la porta la comunitat Benedictina directament.

 

Turistes a Montserrat

 

En el 2015 ha realitzat una tesi màster, dins del Màster en Gestió Cultural de la UdG, on ha estudiat la “Gestió del visitant a Montserrat” complint així l’objectiu de poder fer un document acadèmic, amb la informació més rellevant de la gestió turística dels darrers anys a Montserrat.

Per la seva trajectòria i experiència ens acompanyarà en el primer dia del 1r Fòrum BGB parlant-nos de Montserrat i la Comunitat Benedictina, també ens resoldrà dubtes i consultes referents al santuari de Montserrat, com expert que n’és d’aquest indret.

 

One comment on “Josep Altayó, expert en Montserrat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.