consell turisme ciutat

Primera sessió plenària del Consell de Turisme i Ciutat

 

Joan Callís, President de Barcelona Guide Bureau, ha estat escollit com un dels experts del Consell Municipal de Turisme i Ciutat, per part de la Regidoria d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Construïm, entre tots, el model de turisme que volem

 

L’objectiu del Consell de Turisme és debatre quin és el model de turisme que volem a la ciutat. En concret, les funcions del consell són d’assessorar al govern municipal sobre les estratègies d’acció municipal en l’àmbit del turisme i proposar mesures que garanteixin la seva sostenibilitat.

El Consell està format per 60 persones on es troben representats tots els grups polítics municipals; associacions de veïns i del sector professional turístic; sindicats; tècnics de l’ajuntament i 12 experts en turisme.

what is barcelona tourism city council

Representants del Consell de Turisme i Ciutat

 

Més de 30 anys d’experiència en el turisme i una visió pràctica sobre la convivència entre veïns i turistes és el que aporta en Joan Callís al Consell. És president de Barcelona Guide Bureau, una agència de viatges fundada el 1990 que s’ha desenvolupat en paral·lel al creixement del turisme a la ciutat, i que és conscient que, per aconseguir un model de ciutat sostenible, cal començar per ser una empresa sostenible i responsable.

Joan Callís al Consell de Turisme i Ciutat

Joan Callís al Consell de Turisme i Ciutat

 

En Joan Callís ha acceptat aquesta nova responsabilitat amb molta il·lusió, amb l’objectiu de treballar per resoldre:

  • Per un costat, les dificultats dels veïns per compartir espais amb el gran nombre de visitants que rebem, gestionar els efectes negatius de les activitats turístiques i minimitzar-ne l’impacte.
  • Per l’altre, els problemes que tenim els professionals del turisme per tirar endavant la nostra activitat. La ciutat vol un Turisme de Qualitat, Responsable i Sostenible, per això cal tenir uns professionals d’hostaleria, guies turístics, agents de viatges i operadors de turisme en general, que estiguin ben formats i valorats a tots nivells.

 

En el següent vídeo podeu veure la intervenció que va fer en Joan Callís el passat 14 de juliol, a la primera sessió plenària del Consell de Turisme i Ciutat. També podeu veure la retransmissió sencera aquí.

 

El model de ciutat l’hem de triar entre tots. Representa una gran oportunitat i un repte per a en Joan Callís formar part del Consell de Turisme. Us mantindrem al dia amb els esdeveniments que vagin succeint, també podeu seguir tota la informació en detall a la web de l’ajuntament.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.