Carles Picazo a Montserrat

Carles Picazo a Montserrat

 

Carles Picazo és Diplomat en Turisme (TET i TEAT) – Centre d’estudis tècnics turístics-, Guía Oficial de Turisme de Catalunya  nº 193 (Cat, Cast, Ag, Fr, It, De) i MBA, Escola d’Administració d’Empreses EAE.

 

 

 

La seva experiència professional el portà durant 20 anys a recórrer Europa fent de guia de ruta per desprès, amb la fundació del Barcelona Guide Bureau, exercir com a guia local des de els jocs olímpics de 1992.

Autor del llibre “Assistència i Guia a Grups Turístics”, Editorial Síntesis (1ª edició 1996, 2ª edició 2008, 3ª edició actualitzada al nou cicle formatiu Informació i Comercialització Turístiques 2011).

"Assistència i Guia a Grups Turístics”, Editorial Síntesis

«Assistència i Guia a Grups Turístics”, Editorial Síntesis

 

Col·laborador en el projecte “Suport al Desenvolupament Estratègic del sector turístic en el Perú”, desenvolupat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI) i elaborant materials educatius per a la realització del programa de capacitació, tant d’alumnes com dels propis docents en l’àrea temàtica de Guiat Turístic, a través del Consell de Cambres de Comerç de la comunitat Valenciana.

 

Carles Picazo

Carles Picazo

Ha estat convidat a diversos programes de radio i televisió en qualitat d’especialista sobre el món del guia i el sector turístic TV·3 / Josep Cuni (matins), Jaume Pellicer, Xavi Coral (divendres), Llucià Ferrer (L’aprenent). Va ser membre de la junta de govern del Col·legi de Tècnics en Empreses i Activitats Turístiques de Catalunya (durant tota la durada de la junta) de 1990 fins la seva dissolució.

 

 

 

En la seva trajectòria professional té molta rellevància la seva vinculació des de sempre als temes de formació dintre del sector turístic:

  • Professor a l’escola universitària CETT (Universitat de Barcelona) impartint cursos relacionats amb el món del guia – 25 anys
  • Professor col·laborador a l’escola de Turisme St. Ignasi al Cicle Formatiu de grau superior guia, informació i assistència Turístiques – 10 anys
  • Organitzador, coordinador i professor del curs de preparació per l’examen de guies impartit al Centre de Formació del BGB – 2000:2017
  • Membre del Tribunal en els exàmens de guia.
  • Col·laborador amb la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya XATIC, impartint diversos cursos de formació per als guies d’aquest recursos.
  • Ponent en diverses conferències i cursos en escoles de turisme i centres culturals (Alacant, Barcelona, Benidorm, Calafell, Girona, Reus, València, etc..)
Formació a la Sagrada Familia

Formació a la Sagrada Familia

Actualment Carles Picazo és Soci fundador i vicepresident del Consell d’Administració de BGB, Director de Qualitat i Formació de BGB i Guía oficial de Turisme de Catalunya, segueix vinculat a la formació en el sector turístic.

Carles Picazo, tour en la Sagrada Familia

Carles Picazo, tour en la Sagrada Familia

Per la seva experiència i trajectòria ens acompanyarà en el 1r Fòrum BGB per donar-nos les Regles d’Or d’una Comunicació Eficaç en una professió on el tracte humà i la capacitat de comunicació entre persones és del tot imprescindible i marcarà sempre la diferencia per a obtenir l’èxit personal i professional.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.