Camp Nou Lounge

Camp Nou Lounge

 

Fins a mitjans d’agost la primera graderia de tribuna es converteix en el Camp Nou Lounge.  Un espai que permetrà gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat com mai abans s’ha fet: amb una panoràmica privilegiada de l’Estadi. Aquesta proposta s’emmarca dintre de les novetats que el F.C. Barcelona ha preparat perquè totes les persones que visitin el Tour aquest estiu puguin tenir una experiència d’oci i restauració tan completa com sigui possible.

Els que optin per aquesta nova oferta podran fer un descans pel recorregut del Tour Camp Nou Experience i, a més de gaudir de la tranquil·litat de la graderia del Camp Nou quan no hi ha activitat esportiva, podran escollir entre una selecta oferta de begudes i menjars.

Es podran degustar una desena de cerveses gourmet, així com elaborades tapes fredes i calentes, postres i gelats. Els que vulguin passar més estona i gaudir d’un bon àpat, també ho podran fer amb un menú degustació i maridatge que inclou cinc plats, dos postres i set tipus diferents de cerveses.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.